Månedlige Utbytteaksjer

Som så mange andre liker jeg aksjer som betaler utbytte. Dette er også grunnen til at jeg publiserte AksjeInvests utbytteoversikt. Den siste tiden har jeg hatt TransAlta Renewables i min portefølje, og jeg har virkelig merket gleden med å få varsel månedlig om at utbyttet har ramlet inn på min konto. Jeg har derfor satt sammen en oversikt over populære utbytteaksjer fra USA og Canada som betaler ut månedlig utbytte.

Regnskapstall i tabellen er basert på siste tilgjengelig årsrapport, utbytte er hentet fra Morningstar, mens aksjedata er fra Google sin tjeneste Google Finance. Jeg vil gjøre mitt beste for å holde data i tabellen oppdatert ettersom nye årsrapporter publiseres.

I listen nedenfor kan du også trykke på selskapsnavnet for å komme til min analyse eller Finviz.com hvor du kan finne mer informasjon.

Jeg har også laget en utbytteoversikt som benytter Nordnet sin transaksjonshistorikk som input slik at dere kan holde oversikt over utbyttet dere har mottatt. Dere kan også benytte den til å regne ut forventet fremtidig utbytte basert på om utbytte reinvesteres eller ikke.

Du finner også en beskrivelse på hvordan du benytter deg av utbytteoversikten her.