Om meg

Hvordan det startet

Min interesse for aksjemarkedet startet tidlig og forsiktig da jeg snublet over E24 sin Aksjeliga i 2011. Dessverre finnes det ingen resultatliste for tidligere år. Senere begynte jeg å studere økonomi, og møtte på denne måten mange likesinnede. Hvordan det gikk da jeg startet med aksjer kan lese mer om her.

Min strategi

Som fortalt i «Min start» var jeg svært kortsiktig, og jeg har den siste tiden jobbet med å bli mer langsiktig i min investering. Dette hindrer meg ikke i å forsøke og finne vekstselskaper. Ønsket fordeling mellom utbytteselskaper og vekstselskaper er rundt 70 – 30. Grunnen til at jeg investerer og er aktiv i aksjemarkedet er fordi dette er min lidenskap. Jeg sitter i timevis og leser nøysomt gjennom årsrapporter og regnskap. Det er jo uansett ikke til å stikke under en stol at en økning i porteføljen.

Jeg har også publisert et innlegg der jeg går gjennom min strategi her!

Hva nå?

Jeg er nå ferdig utdannet siviløkonom med hovedprofil i finans og fordypning i makroøkonomi og ønsker å benytte denne siden til å lære bort noe av det jeg har lært, inspirere andre og utfordre mitt tankesett. Jeg vil publisere selskaps- og markedsanalyser, og jeg vil forsøke å legge ut månedlige rapporter på hvordan det går med min portefølje.

I motsetning fra mange andre blogger vil hovedfokuset her være på investering og avkastning på sparepengene dine gjennom råd og tips. Håper du blir med meg på min lille reise, og øker din interesse for sparing og investering. Dersom du har innspill, ønsker eller spørsmål vil jeg besvare deg så fort som mulig via skjemaet her.

Dersom du stusser over at jeg analyserer norske selskaper, men ikke selv er investert, skjønner jeg deg godt. Jeg er, både dessverre og heldigvis, i en jobbsituasjon som gjør at jeg ikke kan handle aksjer på Oslo Børs, og har derfor valgt å investere i primært svenske og danske selskaper.