Samarbeidspartnere

AksjeInvest har en rekke samarbeidspartnere som genererer inntekt som benyttes til å drifte AksjeInvest.no. På denne siden har vi samlet en oversikt over våre samarbeidspartnere. Alle linker på denne siden som lenker til de nevnte nettsidene vil gi en provisjonsbasert inntekt, men AksjeInvest vil ikke reklamere for et produkt eller tjeneste vi ikke selv kan stå inne for.

Samarbeidspartnere

Adlibris har et bredt sortiment av blant annet pensum og økonomibøker med fri frakt ved kjøp over 279 kroner. Dersom du ønsker å handle hos Adlibris hadde vi satt pris på om du klikket her.

Ark Bokhandel er AksjeInvests foretrukne nettbutikk for bøker grunnet deres enorme utvalg av økonomirelaterte bøker. Ark har rask levering, vi opplever som regel at boken ligger på dørmatten innen tre dager fra bestilling. Dersom du ønsker å handle hos Ark hadde vi satt pris på om du klikket her.

Som mange andre nordmenn blir det i ny og ne pusset litt opp hjemme hos oss. Vi benytter oss da av Byggmax da de som regel er billigst, og dersom de ikke er rimeligst har de prisløfte på sine produkter, du får i tillegg 10 prosent av mellomlegget tilbake. Dersom du ønsker å handle hos Byggmax hadde vi satt pris på om du klikket her.

Det går også mange linser, og vi har valgt å bestille disse hos Extra Optical, da de for oss er rimeligere enn konkurrentene. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av briller, linser, solbriller og sportsbriller. Kjapt levert, og rimelig med fri frakt. Dersom du ønsker å handle hos Extra Optical hadde vi satt pris på om du klikket her.

Fjordkraft tilbyr levering av både strøm og mobiltelefoni. Vi har valgt Fjordkraft som strømleverandør da de tilbød den laveste øreprisen per kilowattime da vi overtok vår leilighet. I tillegg er det ingen bindingstid, og best av alt forsikrer Fjordkraft at det blir produsert like mye fornybar strøm som det vi bruker. Selskapet er også prisledende på 8 og 16 GB mobilabonnement og tilbyr full Telenor-dekning, samt data rollover og én faktura for hele familien. Dersom du ønsker å handle hos Fjordkraft hadde vi satt pris på om du klikket her.

For noen kan det være nødvendig med bedre dekning enn både Telenor og Telia tilbyr, og da er Ice et ypperlig alternativ. Selskapets pakker er absolutt prisdyktige gitt deres enorme dekning. Dersom du ønsker å handle hos Ice hadde vi satt pris på om du klikket her.

Vi tror printere har en egen evne til å oppfatte stress og tidspress, og svarer med å tørke inn sine blekkpatroner. Da er det viktig å ha en ekstra patron i skuffen, og vi bestiller alltid våre fra incClub. Jeg har enda ikke opplevd at de ikke har patroner til en printer, de tilby også kaffekapsler, kontorrekvisita og støvsugerposer. Dersom du ønsker å handle hos inkClub hadde vi satt pris på om du klikket her.

Som alle andre setter vi også pris på en reise. På reiser i Skandinavia foretrekker vi å bo på Nordic Choice som vi synes tilbyr gode rom, et fokus på miljø og solide frokoster. Hotellene er ofte godt plassert med nærhet til alt.

Som mange andre setter vi pris på en god bok, eller ti. Norli har et stort utvalg av bøker, og vi opplever at Norli har bedre utvalg enn både Tanum og Ark. Dersom du ønsker å handle hos Norli hadde vi satt pris på om du klikket her.

Noen ganger kan det også være behagelig med en bok på øret, eksempelvis til og fra jobb eller på trening. Storytel har et bredt utvalg av bøker, også innenfor temaet økonomi og investering. Vi har publisert en liste over 10 bøker vi anbefaler å høre her. Dersom du ønsker å abonnere på Storytel hadde vi satt pris på om du klikket her. NB: Nå får du også 30 dager gratis tilgang til hele deres bibliotek!

Tanum har, med sine 3,5 millioner titler, noe for alle! For oss er også Tanum en bokbutikk vi besøker dersom vi ikke finner titlene vi er ute etter hos Ark. Dersom du ønsker å handle hos Norli hadde vi satt pris på om du klikket her.